vineri, 24 iunie 2011

Schimb de carti cu... Oscar Wilde


Duminica, 26 iunie, de la ora 18 are loc o noua editie "Schimb de carti" in Arad. Parte a evenimentului va fi si o tragere la sorti cu premii in carti. Vom participa si noi cu o carte oferita unuia dintre iubitorii de carti prezenti la Libraria Carturesti din Arad. Este vorba de Teatrul lui Oscar Wilde o carte a carei singura editie in limba romana a aparut cu peste 40 de ani in urma. La teatre se pun in scena mereu autori ca Cehov, Gogol, Miller (Arthur), O'neill, Ionescu, dar cartile lor sunt greu de gasit si ajung deseori la preturi exagerate in anticariate. Desi oferta de carte postrevolutionara este mult mai mare printre noile aparitii nu prea gasesti dramaturgie, astfel ca singura varianta ramane editia veche. Anticariatul nu este o sursa de carte ieftina, prafuita si invechita, ci singurul loc in care cu rabdare si perseverenta veti gasi carti rare.

4 comentarii:

  1. Buna. Sunt interesata de o carte pe care ai avut-o la vanzare pe OCAZII.RO; este vorba de "ENGLEZA DE AFACERI: CURS INTENSIV" de Turcu Fulvia. As dori sa cumpar aceasta carte daca mai exista in stoc. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Te rog, ajuta-ma cu Artistul si oglinda a lui Leny Caler. Ai avut-o pe ocazii anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut. Vreau sa cumpar urmatoarele 3 carti pe care le ai pe okazii:

    Arta si Indemanare (Ed. RAO)
    Arta si Imaginatie (Ed. RAO)
    Exercitii si Jocuri pentru prescolari (1976)

    Imi poti spune, te rog, cat ma costa toate 3, inclusiv transportul spre Constanta daca fac plata in avans in cont bancar?

    Cu respect,
    George

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna . Intamplator am dat de site-ul okazii.ro si imi arata cartea de V.Carligeriu - Odontoterapie restauratoare '... Mai ai cartea asta?????As avea nevoie de ea!!!! astept un raspuns la : andreea_dalyla@yahoo.com

    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere